Kocaeli Gölcük’te yaşayan Zonguldaklı emekli uzman çavuş Nevzat Acar, boşanma aşamasında olduğu eşi, kızı ve oğlunu tabanca ile ateş ederek vurduktan sonra aynı silahla kendini vurdu. Oğuz Can Acar olay yerinde yaşamını yitirirken, uzman çavuş ve eşi hastanede öldü. Züleyha Acar’ın daha önce eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

Olay akşam saatlerinde, Gölcük Merkez Mahallesi 4. Sokak'ta meydana geldi. Emekli uzman çavuş Nevzat Acar beylik tabancası ile boşanma aşamasında olduğu eşi Züleyha Acar’ı, oğlu Oğuz Can Acar’ı ve kızı Nur Sena Acar’ı vurdu. Nevzat Acar daha sonra aynı silahı başına dayayarak ateşledi.

Uzaklaştırması vardı! Zonguldaklı Uzman Çavuş ailesini katletti! Uzaklaştırması vardı! Zonguldaklı Uzman Çavuş ailesini katletti!

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİLER

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Oğuz Can Acar’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan Nevzat Acar, Züleyha Acar ve Nur Sena Acar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri evin çevresinde güvenlik önlemleri alırken, evde incelemeler yapıldı. Nevzat Acar ve Züleyha Acar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EVLİLİK HAZIRLIKLARI YAPIYORDU

Yaralanan Nur Sena Acar’ın nişanlı olduğu ve düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Nur Sena Acar’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Her işsize bir büfe verilsin! Her işsize bir büfe verilsin!

Editör: U. G.