Antalya'nın Kemer ilçesine kamp yapmaya giden ve fotoğraf çekmek için dağlık bölgeye çıktıktan sonra kaybolan Zonguldak'ın tanınan simalarından Mustafa Yıldırım'ın 3 kişi tarafından görüldüğü iddia edildi. 
Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi'ndeki Çıralı'da kamp alanına gelerek tatilini geçiren Mustafa Yıldırım, 24 Mayıs'ta fotoğraf çekmek için dağlık alana gitti. Mustafa Yıldırım'dan bir daha haber alamayan ve telefonla da ulaşamayan yakınları jandarmadan yardım istedi. Zonguldak'ta yaşayan ve tanınan simalardan Mustafa Yıldırım'ı bulmak için arama çalışması başlatıldı.
Mustafa Yıldırım ile ilgili umut veren bir gelişme yaşandı. Arkadaşı Serdal Özpatan ise son gelişimeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Özpatan; "Gene bizi şaşırt Mustafa. Biraz terstir kendisi. Bizde çok şaşırdık yapar mı yapar. Tekirova da konuştuğu üç genç var. Çok yoruldum demiş çıralı Tekirova dönüş maden koyu çıralı 18 km. Çıralıya gelmesi lazım. Tekirova beycik  madenkoyu arasında oralarda gene kendine göre ormana girip kestirme yolla ana yola çıkmaya çalışabilir. Arama bu yönde olacak yarın. UMUTLARIMIZ YARIN İÇİN BÜYÜK." dedi. Özpatan'ın bu açıklaması, yakınlarını umutlandırdı.

Editör: TE Bilişim