TOKİ Zonguldak’a 1872 konut yapacak. TOKİ projelerinin hayata geçirileceğini açıklayan AK Parti hükümeti Zonguldak’ta hangi ilçe ve beldeye kaçar tane konut yapacağını da açıkladı.
SAFFET BOZKURT ZONGULDAK’TA HANGİ İLÇE HANGİ BELDEYE KAÇ KONUT YAPILACAĞINI AÇIKLADI!
AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt şu açıklamada bulundu: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Yüzyılın Konut Projesi’ kapsamında 81 ilde 500 bin sosyal konutun hayata geçirileceğini müjdelemiştir.
Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut hamlesi olan bu dev proje çerçevesinde Zonguldak ilimizde inşa edilecek konutların aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu tarihi adım, vatandaşlarımızın güvenli ve modern yaşam alanlarına kavuşması adına büyük bir vizyondur.
Bu kapsamda Zonguldak’ta toplam 1.872 sosyal konutun inşası planlanmıştır. İlçe ve belde bazında proje dağılımı şu şekildedir:
* Alaplı: 120
* Çaycuma: 100
* Karapınar: 47
* Nebioğlu: 100
* Perşembe: 100
* Devrek: 300
* Çaydeğirmeni: 100
* Gökçebey: 100
* Kdz. Ereğli: 250 konut
* Kandilli: 100
* Gülüç: 38
* Ormanlı: 63
* Kilimli: 300
* Kozlu: 94
* Beycuma: 60
Bu proje ile Zonguldak’ta her ilçemize yayılan kapsayıcı bir sosyal konut seferberliği başlatılmış olup, milletimize hayırlı olmasını dilerim”




