Başkan Kandemir yaptığı açıklamada Çaycuma’da 50’ye yakın bir berber ve kuaför hizmeti yapan esnaf olduğunu ifade ederek, kendileri tarafından Esnaf Odası’na yeni tarife için imza ile başvurduklarını beliterek, 50 esnaftan yarısının tarifeyi alarak uygulamaya geçtiğini ifade etti.

Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek? Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek?

Başkan Kandemir ayrıca, tarifesini almayan esnafların ise yeni tarife üzerinden müşteriden tarife belgesi olmadan ücret aldıklarını ve bu durumla ilgili kendilerine şikayetler geldiğini de vurguladı.

“MÜŞTERİ CİMER’E ŞİKAYET EDERSE ESNAFIN İŞYERİ KAPATILIR”
Kandemir; “Çaycuma’da 50’ye yakın bir berber ve kuaför var. Bu esnaflar bizden imza toplayıp tarife istediler. Tarifeyi çıkarttık. Tarifeden 20-23 kişi aldı, yarısına yakını ise tarifeyi almadı. Tarifeyi almayan hiçbir esnaf müşterisini aldatarak yeni fiyattan tıraş yapamaz. Bir arkadaşından alıp fotokopi ile çekip duvara asıpta yapamaz. Bu da etik değil. Fotokopi ile duvara asılan ve sahte olan tarifede resmi mühür olmadan o tarife asılamaz. Eğer bu esnaflar bize gelen şikayetler üzerine aksi bir hareket yaparsa yada CiMER’e gider ise bu esnafların ruhsatları iptal olur. Müşteri eğer CİMER’e şikayet ettiği takdirde işyerinin kapanmasına neden olur. Herkes tarifesini alarak müşterinin göreceği bir yere asması gereklidir” şekline konuştu.

Editör: Kağan İslamoğlu