Mavi Şimşekspor - Yenimahallespor arasındaki final maçını Eren Gökmen yönetecek! Mavi Şimşekspor - Yenimahallespor arasındaki final maçını Eren Gökmen yönetecek!

Zonguldak Kömürspor'un tribün liderlerinden Taner Arslantürk'e ceza geldi. Arslantürk, Kırmızı-lacivertli takım için 5 ay cezaevinde yatacağını açıkladı.
Arslantürk, aldığı hepis cezasını sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadelere yer verdi:“Çok zamandır buradan yazmıyorum.
Durumlara bakıyorum,izliyorum takımın kötü gidişi kimsenin takıma  sahip çıkmaması kimsenin taraftara sahip çıkmaması çok yazık oluyor.
Şimdi rakip takım buraya geldi 2 yıl önce.  Biz onları burada ağırladık, tribüne ve yanımıza çağırdık. Sezonun ilk yari maçı bizde oraya onlara gittik ve tribününde yerimizi aldık.
Adamlar 90 dakika boyunca ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'a küfür ettiler, bende oradan kalkıp gereken cevabı verdim.1 Yıl ceza aldım, maçlara giremedim. Cezam kalktı 1 hafta sonra ceza kağıdı geldi karakoldan. İki imzayı kaçırdın dediler bana.10 ay ceza geldi, yatarı 5 ay. Bugün yarın gidip cezamı cezaevinde çekecem. Ben cezamı Zonguldak Kömürspor taraftarı olarak aldım. Bunu normalde dile getirmem de yok bıraktı, muhabbetleri kulağıma geliyordu. Cezaevine girmeden buradan yazayım dedim. Kimse benim Zonguldak Kömürspor sevdamı, duruşumu sorgulamasın. Her daim her şekilde en büyük Karaelmas, saygılarımla herkese hakkını helal etsin. Allah'a emanet olun."

Editör: Bekir Ekici