Cezaevi Haberleri

cezaevi haberleri ve güncel cezaevi gelişmeleri, cezaevi ile ilgili tüm video, cezaevi fotoğrafları ve cezaevi haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt Ereğli’de yapılması planlanan cezaevinin yapım ihalesinin yapıldığını duyurdu.

ÇAYCUMA

Çaycuma Ceza ve Tevkifevi’nden, 1996’da, başgardiyan olarak emekli olan Mehmet Bacak, 28 yıl sonra gezdiği cezaevinin Çaycuma Belediyesince müzeye dönüştürülmesinin...

ÇAYCUMA

Çaycuma Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanarak Kaymakam Serkan Keçeli Kültür Merkezi adı verilen eski cezaevi, 16 Mart Cumartesi günü açılıyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ın Alaplı AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör, Alaplı’ya yapılacak olan cezaevinin içeriği hakkında bilgiler verdi.

Zonguldak

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Adalet Bakanlığında devir alınarak kütüphane yapılan eski Cezaevinin yanında açılacak kafe için anket oluşturdu.

SPOR

Tribün liderlerinden Taner Arslantürk, Zonguldak Kömürspor için 5 ay cezaevinde yatacak.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Cezaevi projesi Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı'nın yatırım programına alındı.

GÜNDEM

Karabük’te cezaevine girmemek için kendisini hastaneye yatırmasını istediği doktorla tartışan Serkan M., gözaltına alındı.

BARTIN

Adalet Bakanlığı tarafından Bartın'a en büyük T tipi kapalı cezaevi yapılacak. Cezaevine 700 kadrolu personel alınacağı öğrenildi.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Ereğli’de bulunan cezaevi su bastığı için altında mahkumlar sevk ediliyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ta hakeme kafa atan Devrek AKD takımının futbolcusu Serkan Albayrak’a 6 ay hapis cezası verildi.

GÜNDEM

Karabük'te polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişiden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.