Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın kıydığı nikah törenine AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti 1’inci sıra Zonguldak Milletvekili adayı Mummmer Avcı, eski merkez ilçe başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, genç çifte mutluluklar dileyerek şu ifadeleri kullandı;

"Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Ümit Yıldırım'ın değerli evlatları Yusuf Taha&Didem çiftinin nikah akitlerine Milletvekili Adayımız Sn.Muammer Avcı Belediye Başkanımız Sn.Dr Ömer Selim Alan Milletvekili Aday Adayımız Sn.Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte katılım sağladık. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz."

Zonguldak Kozlu sahil yolunda kaza! Takla attı! Zonguldak Kozlu sahil yolunda kaza! Takla attı!

Genç çiftin Nikahını kıyan Zonguldak Belediyesi Başkanı Dr. Ömer Selim Alan genç çifte mutluluklar dileyerek şu ifadeleri kullandı;

"Didem ve Yusuf Taha’nın bu mutlu gününe tanıklık ederek, nikah akitlerini gerçekleştirdik. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Yangın ve Yıldırım ailelerini tebrik ediyorum. Rabbim, iki cihan saadeti nasip eylesin inşallah."

Ak Parti Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı Muammer Avcı'da genç çifte mutluluklar dileyerek şu ifadeleri kullandı;

"Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Ümit Yıldırım’ın kıymetli Evladı Yusuf Taha & Didem Evlatlarımızın ömürlerinin en güzel yolculuğuna çıkarken bizler’de şahitlik ettik. Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin."

ZHABER olarak genç çifte mutluluklar dileriz.

Editör: Melisa Sapaz