2021-2022 Futbol sezonu öncesinde çalışmalara erken başlayan Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor’da kulüp Başkanı Deniz Yayalar, geçtiğimiz gün Z HABER'de yayımlanan haber sonrası Sarayspor Teknik Direktörü Turan Altıntaş ile resmen anlaştıklarını açıkladı.

‘’TURAN ALTINTAŞ İLE HER KONUDA ANLAŞTIK’’
Teknik Direktör Turan Altıntaş ile her konuda anlaştıklarını belirten Başkan Yayalar, “Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarımız vardı. Birkaç isim vardı aklımızda ancak, Kozlu Belediyespor’umuzda forma giymiş, ayrıca Sarayspor olarak alt yapıya verdiği önemi ve birçok önemli oyuncularını önemli takımlara kazandırdığı için Turan Altıntaş hocamızı takımımızı emanet etme kararı aldık. O da sağ olsun bu teklifimizi kabul etti. Ve Kozlu Belediyespor’un gelecek sezon için teknik direktörü oldu. Turan Altıntaş hocamızla birlikte güzel bir sezon geçirerek hedeflerimize ulaşacağız” dedi. 

‘’TEKNİK ADAM YARDIMCILARINI KENDİSİ BELİRLEYECEK’’
Yeni Teknik Direktör Turan Altıntaş’ın yardımcı antrenörlerini kendisi belirleyeceğini de ifade eden Başkan Yayalar, “Teknik Direktörümüz Turan Altıntaş yardımcılarını kendi belirleyecek, biz yönetim olarak üstümüze düşen topçuların ihtiyaçlarını karşılamak, ödemelerin düzgün ödenmesini sağlamak”dedi.

Editör: TE Bilişim