Yüksel Yıldırım; "Zonguldakspor'dan Kömürspor'a!" Yüksel Yıldırım; "Zonguldakspor'dan Kömürspor'a!"
Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 6. Grupta 2. sırada yer alan Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı Nuri Tekin, 3. Lig iddialarının sürdüğünü devam etti.
Ligde oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan son Gerede maçını değerlendiren Tekin, liglerde yeni planlamaların yapıldığını ve 3. ligde takımların çoğaltılacağını, Play-off oynama ihtimalinin de olduğunu ifade etti.
Grubun için en şanslı takımlar arasında yer aldıklarını dile getiren Tekin, oynandığımız Gerede maçında rakibimiz gol atmaya değil, gol yememeye gelmiş. Evimizde berabere kaldığımız Gerede beraberliğin ardından matematiksel olarak şampiyonluk iddiamız sürüyor. Ligi 2. sırada tamamlayan takımlar için play-off maçları oynanacı yönünde bilgiler alıyoruz. Bu yüzden 3. Lige çıkma iddiamız hala sürüyor" dedi.
 Son 15 maçtır ligte yenilgi yüzü görmediklerini ve bu ligin en iyi futbolunu oynayan takımın Alaplı Belediyespor olduğunu kaydeden Tekin, ''Sahamızda şanssız bir şekilde Gerede takımı ile berabere kaldık ve bu kayıp bizi daha çok kamçıladı. Bu lige kesinlikle havlu atmadık. Gerede maçında oynamış olduğumuz güzel oyunla en iyi cevabı verdik. Sezon başından beri söylediğim sözleri yenilemek istiyorum, bu ligin en iyi takımlarından biriyiz. 3. Lig hedefimizden şaşmadan kalan 3 maçımızda kazanarak rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. En kötü ligi 2. Sırada tamamlayarak Play-off oynamak istiyoruz. 3. Lig iddiamız sürüyor. Kimse umutsuzluğa kapılmasın” dedi.
Editör: Şeyma Kaya