Zonguldakspor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan takımın süper lige yükselmesinden duydukları gururu paylaştı. Kanat Tan takımın süper lige çıkması ile şehrin tanıtımına ve ekonomisine sağlayacağı katkıya da dikkat çekti.

Fenerbahçe , Beşiktaş ,Galatasaray başta olmak üzere ekonomik açıdan sıkıntıları olmayan takımlarla mücadele edeceklerini hatırlatan Kanat Tan ayrıca takıma destek çağrısında bulundu.

Her işsize bir büfe verilsin! Her işsize bir büfe verilsin!

Kanat Tan’ın açıklaması şu şekilde:

Kamuoyuna Duyurulur …

Bir şehir düşünün sporda 35 yıl sonra takımı süper ligde yer alacak. Kadın basketbolunda iki yıl üst üste şampiyon olarak en alt kademeden en üst lig olan İng Kadınlar Basketbol Süper Ligine rekor galibiyet ve evimizde namağlup ,tüm taraftarın desteğiyle yükselme başarısı göstermiş olan bir takımdan bahsediyoruz. Adı Zonguldakspor Basket 67.

Yönetim olarak kurulduğumuz günden itibaren biz bir söz verdik, bu takımı süper lige çıkaracağız dedik ve bunu başardık. Zonguldakspor adını en üst seviyelerde yaşatmak için maddi ve manevi yönden çok çaba sarf ettik. İyi ki de çabaladık ve emek verdik. Şehir bunun en iyisini hak ediyor. Ancak Süper Lig seviyesi ekonomik olarak bambaşka. Son Euroleague şampiyonu Fenerbahçe , Beşiktaş ,Galatasaray başta olmak üzere devlet kurum ve kuruluş takımları gibi dev bütçelerle mücadele edeceğiz.

Zonguldakımızın isiminin bu takımlarla beraber anılacak olması hepimiz için çok büyük bir gurur kaynağı. Gurur kaynağı olmanın ötesinde şehirin tanıtımına ve ekonomisine sağlayacağı katkıyı sizler düşünün. Bu gururun devamlılığını yaşatmak için şehrin dinamiklerine ihtiyacımız var. Başta siyasiler, kamu kurum ve kuruluşlar, Zonguldak’ta iş yapan holdingler , iş insanları olmak üzere herkesi Zonguldakspor Basket 67 adını Süper Ligde yaşatmak için destek olmaya davet ediyoruz. Hep birlikte başardık. Yine başaracağız.

Saygılarımızla

Editör: U. G.