20-21 Kasım 2021 tarihleri arasında  Ankara 'da gerçekleşen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yarı finallerinde Zonguldak Yüzme Kulübü sporcuları Ada Berva Hamarat ve Lina Kumsal Güngör yapmış oldukları A ve B barajları ile gösterdikleri performansla madalya almayı başardılar. 

Ada Berva Hamarat toplamda yapmış olduğu üç baraj ile 17-19 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacak olan 12 Yaş finaline gitmeye hak kazanırken, Lina Kumsal Güngör ise 32 salise ile final şansını kaçırdı. 

Zonguldak Yüzme Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Zonguldak Yüzme Kulübü olarak öncelikle bu süreçte sporcularımıza kulüp antrenörlerimize ve ailelerine göstermiş oldukları ve daha uzun süre gösterecekleri özveri için teşekkür ederiz.

Kulübümüz olarak bize bugün ve gelecekte yetistireceğimiz sporcular için tesislerin verimli kullanımı hakkında sonuna kadar destek olan Gençlik Spor il Müdürümüz Hakan Yüksel'e teşekkür ederiz. 

Gençlik Spor Kilimli ilçe Müdürü Önder Keskin nezaretinde bu işin ekip çalışması olduğunu bize hissettiren ve gösteren  havuzun,tesis amirine, spor servisine,cankurtarinina  emekçi temizlik personelimiz ve güvenlik arkadaşlarımıza,
Zonguldak Yüzme il temsilciliğine
Kardeş kulübümüz MFA Zonguldak Spor Kulübüne desteklerinden ötürü teşekkür ederiz."denildi

Editör: TE Bilişim