Her sezon ciddi bütçeler harcayarak süper bir ekip kurmasına rağmen bir türlü Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) 3. Lig’e çıkamayan Ereğli Belediyespor, 27 Nisan 2021 tarihinde başlayacak olan yeni sezonda sahaya U19 takımı ile çıkma kararı aldı. Eflatun-beyazlı ekibin bu kararı, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde aldığı öğrenildi. Öte yandan, Ereğli Belediyespor 2020-2021 Futbol Sezonu öncesinde 1 ya da 2 transfer gerçekleştirecek. 

Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu, gözünü geçtiğimiz sezon Kilimli Belediyespor’da forma giyen Ferhat Türkoğlu’na dikti. 27 yaşındaki golcü oyuncu Türkoğlu, sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kilimli Belediyespor’da 23 gol kaydederek spor camiasının beğenisini toplamıştı.

Golcü oyuncu Ferhat Türkoğlu Süper Amatör Lig ekibi Kozlu Belediyespor ile 1 ay önce anlaşmıştı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nun Süper Amatör Ligleri oynatmama kararı alması sonrasında golcü oyuncu Ferhat Türkoğlu boşta kaldı. Ereğli Belediyespor’un ise boşta kalan golcü oyuncu Ferhat Türkoğlu'nu kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim