Bölgesel Amatör Lig 1.Bölge 3.Grup’ta mücadele eden Kilimli Belediyespor’da teknik adam Serkan Bankoğlu’nun istifası sonrasında göreve gelen Kilimli Belediyespor teknik adamı Kerem Şenel, 1-1 berabere kaldıkları Maltepespor maçı olmak üzere ligin son maçında lider Bulvarspor karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyeti değerlendirdi. 
Teknik adam Kerem Şenel ayrıca, yeni sezonda Kilimli Belediyespor ile yola devam edip etmeyeceği konusunda da açıklama yaptı.  
GÜZEL OYUNUMUZU GALİBİYETLE TAMAMLADIK
Kilimli Belediyespor Teknik Adamı Kerem Şenel, Maltepespor beraberliği ve lider Bulvarspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyeti değerlendirdi.
Şenel yaptığı açıklamada, ‘Öncelikle oyuncularımı hem Maltepespor beraberliği hemde lider Bulvarspor karşısında oynadıkları üstün futbolla aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. 
Özellikle Bulvarspor karşısında %100lük gol pozisyonları vardı bu da kaçar mı dedik. Bu futbol nasıl bu noktaya geldi? Ben geldiğimde, benim tek bir düşüncem vardı. Son kalan iki maçta elimizden ne geliyorsa vereceğiz, oyunumuzu göstereceğiz. İyi futbol izleteceğiz. Benim olduğum yerde ilk önce istediğim budur. Yenebiliriz, yenilebiliriz, berabere kalabiliriz ama insanlara iyi futbol göstermeliyiz. İnsanlar bizden bunu bekliyor, biz de elimizden geleni yaptık. Ligin son maçını da iyi bir oyunla kazanarak tamamladık. Ben tekrardan oyuncularımı son iki maçta gösterdikleri performans ve aldıkları 4 puandan dolayı kutluyorum’ ’dedi.
YÖNETİMLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR….
Kilimli Belediyespor yönetimi yeni sezonda sizle devam edilecek mi? Sorusuna cevap veren teknik adam Kerem Şenel, ‘’Şuan için hiçbir şey söyleyemem, görüşmeler konuşmalar sürüyor’’ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim