Ligin 12. hafta maçında Amedspor müsabakasında sakatlanan Zonguldak Kömürspor kaptanı Sinan Ören'in dizdeki kapsülün bitiş yerinde bir yırtık meydana gelmişti.
Bu süreçte Eskişehir’de ciddi bir tedavi gören kaptan Ören tam anlamı ile iyleşemese de  Zonguldak'a gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı. Tecrübeli eldiven, sahalara beklenenden daha erken dönmeyi hedefliyor.
Kaptan Sinan Ören, yaşadığı sakatlık başta olmak üzere takımın son durumu ve Bucaspor maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
"CİDDİ BİR TEDAVİ SÜRECİ GEÇİRDİM ”
Amedspor maçında yaşadığı sakatlık ile ilgili konuşan  Ören, “7-8 haftalık süreçte dizimde bir yoğunluk oldu. Biraz fedakârlık yaptık. Sonrasında Amedspor maçında talihsiz bir pozisyon yaşadık ve ağrılarım dayanılmaz bir seviyeye geldi. Zemin de bozuktu. Dizdeki kapsülün bitiş yerinde bir yırtığım var. Menüsküsümde de ufak bir problemim var ama çapraz bağlarda yok. Bu süreçte Eskişehir’de tedavilerime devam ettim. Ciddi bir tedaviydi. Bu sürecin biraz daha hızlı geçeceğini düşünüyorum. Hakem de anlamsız bir şekilde kart göstermişti bana. Bu hafta takımdaki yerimi alamayacağım. Arkadaşlarımın yanında olmak için buradayım.” İfadelerine yer verdi. 
"ÇOK BÜYÜK PUAN FARKI YOK" 
İki haftalık bay sonrasında 16. sıraya düştüklerini ancak bu  sıralama kimseyi yanıltmasın ve rakiplerle puan farkı hemen hemen aynı olduğunu belirten Kaptan Ören, "İnsanların düşme potası ile ilgili şu şekilde düşünmesi gerekiyor; 2 maç alındığı zaman üst taraflara hızla yükseleceğiz. Çok büyük bir puan farkı yok. O yüzden kırmızı tarafı düşünmek yerine, kazanıp çıkmayı düşünmemiz gerekiyor. Bu sene lig çok farklı en alt ile üst arasında çok kısa bir fark var. Bazı hatalarımız oldu. Onları da yapmasaydık çok daha iyi olacaktı. Önümüzde fırsatlar var. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz. 
“BUCA MAÇINDA GEREKENİ YAPACAKLARDIR"
Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Bucaspokarşılaşması ile ilgili konuşan Sinan Ören, “Deplasmanlar zor oluyor ama bizim takımımız deplasmana yatkın bir takım. Sıkı oynadığımız zaman kontrada etkili olabiliyoruz. Kardeşlerimin yerimizi aratmayacaklarını düşünüyorum. Egemen geçen sene defalarca maç oynadı. Onlara gerekli desteği vereceğim. Müsabakadan puan alarak gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim