Türkiye Kadınlar 2.Lig Voleybol liginde  Pazar  günü (Yarın) Site Kapalı Spor Salonu’nda saat 14:00'da ligin güçlü ekiplerinden Cadence Gölcük İhsaniyespor'u konuk edecek olan temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, bu önemli müsabaka öncesinde tüm Zonguldak'ı yarınki maça davet etti. 
KÖMÜRÜN KIZLARI, ZONGULDAK'I MAÇA DAVET ETTİ 
Şampiyonluk ve play-oof yolunda önemli maçlardan biri olan Cadence Gölcük İhsaniyespor maçı öncesinde Kömürün Kızları Zonguldak’a uyarı yaptı ve mesaj gönderdi. Yarın Zonguldak’ta bir heyecan fırtınası estireceklerini dile getiren Kömürün Kızları, play-off yolunda çok kritik önemi olan bu maçı ve rakibimizden rövanşı almak için, Zonguldak’tan tribünleri doldurmasını, bizi yalnız bırakmayarak destek vermesini bekliyoruz,"ifadelerine yer verdiler
HEM PLAY-OFF HEMDE  RÖVANŞ İÇİN DESTEĞE İHTİYAÇ VAR 
MFA Zonguldak Spor Kulübü yönetimi ise:" Pazar günü Site kapalı spor salonunda play -oof yolunda rakiplerimiz arasında olan ve ligin ilk yarısında seyircisinin büyük desteği ile ekibimize karşı galip gelen, Kocaeli’nin Gölcük İhsaniye Spor takımı Zonguldak’a geldi. Hem rövanşı hemde play-off için Cadence Gölcük İhsaniyespor'u yenmek zorundayız. O yüzden Kömürspor'un kızlarına  destek için Zonguldak'ın yarınki maçta tribünü tıklım tıklım doldurarak takıma destek vermesini bekliyoruz"denildi.

Editör: TE Bilişim