**Zonguldak Kömürspor’da 16 gün süren ilk etap kampı bu akşam tamamlanıyor.  
**Kırmızı-lacivertli ekip bu akşam yapacağı son idman sonrasında, Zonguldak’ta ilk etap kampını tamamlayacak. 
**Ardından ise iki gün izinli geçirecek olan Zonguldak Kömürspor, pazartesi günü 15 günlük ikinci etap  kampı için Bolu’ya gidecek. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmaları tamamlanıyor. 
14 Temmuz’da başlayan ve günü çift idmanla geçiren Kırmızı-lacivertli ekip, bu akşam yapılacağı son antrenmanla ile ilk etap çalışmalarını tamamlanacak.  
İki gün izinli olacak olan futbolcular, 1 Ağustos’ta Bolu’da yapacakları kamp çalışmaları ile hazırlıklarına devam edecekler. 
Ayrıca Zonguldak Kömürspor, Bolu’da ikinci etap kamp çalışmalarında 4, 8, 10 ve 12 Ağustos tarihlerinde olmak üzere 4 hazırlık maçı oynayacak. 
Yapılacak çalışmalar ve bu 4 hazırlık maç sonrasında Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir kafasındaki ilk 11’i belirleyecek.   
Bolu’da yapılacak olan kamp ise 15 Ağustos’ta son bulacak ve Kırmızı-lacivertli ekip Zonguldak’a gelerek 28 Ağustos Pazar günü kendi sahasında oynayacağı sezonun ilk maçı olan Fethiyespor’a odaklanacak.

Editör: TE Bilişim