Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cüntay, ligin 6.haftasında oynanan ve 2-2 berabere biten Ankara Demirspor maçı sonrasında Ankara Demirspor'u yönetim olarak TFF'ye şikayette bulunacaklarını açıkladı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan temsilcimizin, ikinci yarının başlaması ile birlikte Ankara Demirspor yönetimi tarafından Zonguldak Kömürpor kalesinin önünde kasıtlı olarak zemini ıslatmak suretiyle kendine kurallar dısında avantaj elde etmeleri nedeniyle Zonguldak Kömürspor yönetimi TFF şikayette bulunacak. 

Zonguldak Kömürpor kalesinde yapılan ıslatma işlemi nedeniyle defans ve kaleci zor dakikalar geçirirken, hem iki gol yenildi hemde  maçın 2-2 berabere bitmesine neden oldu. 

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Zonguldak Kömürspor yönetim Kurulu üyesi Muhammet Cüntay, "
İlk yarısını galip bitirdiğimiz Ankara Demirspor maçının devre arasında savunacagımız kale önü ve etrafını sulamaları kasıtlı açarak zemini ıslatmak suretiyle kendine kurallar dısında avantaj elde etmeye çalışan rakibimiz ile alakalı Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi yazıyla başvuracağız. Arkasına kamu gücünü alan bir takımın yetkili ve çalışanlarının bu gibi yollara başvurmasını esefle kınıyoruz.
Zonguldak Kömürspor'un hakkını yönetim kurulu olarak her ortamda savunmaya devam edeceğiz"dedi.

Editör: TE Bilişim