Zonguldak Kömürspor Teknik Adamı Barış Şeref, Hacettepespor yenilgisi sonrasında futbolculara 3 gün izin verdi.

Misli com 2. Lig Beyaz Grup'ta dün deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybettikleri Hacettepespor maçı sonrasında Zonguldak Kömürspor teknik Adamı Barış Şeref 32. hafta maçında BAY geçmeleri nedeniyle futbolculara 3 gün izin verdiğini açıkladı.

Kırmızı-lacivertli futbolcular 4 Nisan Pazartesi günü yeniden tesislerde toplanarak 33. Hafta maçında kümede kalma mücadelesi veren Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Konu hakkında açıklama yapan Zonguldak Kömürspor Teknik Adamı Barış Şeref, " Hacettepespor karşısında doğru oyun ve doğru  mücadele etmemize rağmen bir türkü maçın hakemini geçemedik. Ve olmayan penaltıyı vererek maçı 1-0 kaybetmemize neden oldu.

Kaybettiğimiz için üzgünüz ancak, bu maçı şuan için unuttuk. Bildiğiniz gibi 32. hafta maçında BAY geçeceğiz. Oyuncularımız bir hafta da üst üste maçlar nedeniyle yoruldu. Bu BAY nedeniyle oyuncularımıza 3 gün izin verdik. 4 Nisan Pazartesi günü itibariyle 33. hafta kendi sahamızda oynayacağımız Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına başlayacağız"dedi.

Editör: TE Bilişim