Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da yönetim yeni sezon öncesinde transfer sessizliğini bozdu.

Sarı-siyahlı yönetim, Teknik Adam Faruk Bahadır, BAL ve  2-3. Lig ekiplerinden 19 oyuncu ile anlaşma sağladı. 

Kilimli Belediyespor,  Faruk Bahadır ve 19 oyuncu ile anlaşırken, bugün ise sahaya inerek çalışmalara başlayacak.

Ayrıca, Kilimli Belediyespor yönetimi, eski oyuncusu Uğur Akyüz’ü de transferden sorumlu genel menajerliğe getirdi. Akyüz, Transferden sorumlu tek kişi olarak göreve gelirken, 19 oyuncuyu da Kilimli Belediyespor’a kazandıran kişi olduğu öğrenildi. 

İÇ TRANSFERDE 5 DIŞ TRANSFERDE İSE 14 OYUNCU İLE ANLAŞTIK

Yeni sezon hazırlıkları başta olmak üzere, Teknik Adam Faruk Bahadır ve 19 transfer hakkında açıklama yapan Kilimli Belediyespor’un transferden sorumlu genel menajeri Uğur Akyüz, ‘’ Bu sezon Kilimli Belediyespor’u BAL’da şampiyon yapacak ve 3. Lige çıkaracak kadromuzu oluşturduk.  Özellikle tecrübeli teknik adam Faruk Bahadır ile anlaştık. Transferde ise 5 iç ve 14’de dış transfer gerçekleştirdik. Toplam 19 transfer gerçekleştirdik. Özellikle bu 19 transferimiz ise BAL ve 2-3. Lig ekiplerden oluşturduk. Kadromuzu dinamik ve tecrübeli oyunculardan oluşturduk. Maksimum 2 transfer daha yaparak transfer defterini kapatmayı hedefliyoruz. ‘’dedi. 

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Teknik adam Faruk Bahadır ve 19 transfer ile bugün yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını dile getiren Akyüz, ‘’ Yeni sezon hazırlıklarımızı bugün itibariyle başlıyoruz. 1 ay boyunca sahamızda günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanacağız. Ardından 10 günlük bir kamp düşünüyoruz. Kamp yerinin neresi olacağı konusunda şuanda bir karar vermedik. Önümüzdeki günlerde net olarak belli olur.’’dedi. 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Akyüz özellikle yeni sezonda kendisini transferden sorumlu genel menajerliğe getiren Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kulüp Başkanı Musa Bahadır, ikinci başkan Seyit Özkeskin ve yönetime teşekkür ediyorum. İnşallah bu görevi laiki ile yerine getirerek Kilimli Belediyespor’u sezon sonunda şampiyon yaparak 3. Lige çıkartırız. ’ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim