Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'yı Ankara'da ziyaret etti. 

Ziyarette Yüksel, Bakan Yardımcısı Yerlikaya'ya Zonguldak Merkez başta olmak üzere İlçeler ve beldelerde yapılan ve yapılmaya devam eden spor yatırımları konusunda bilgi verdi. 

Yüksel Ayrıca Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'nın geçtiğimiz dönemde Zonguldak ziyaretinde Gençlik Merkezi'nde görüp beğendiği tabloyu hediye etti. 

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel şu ifadelere yer verdi:"Asrın sporcusu Bakan Yardımcımız sayın Hamza Yerlikaya' yı ziyaret ederek Zonguldak Gençlik Merkezimizde beğendiği tabloyu gençlerimizin selamıyla takdim ettim. İlimiz sporu adına hoş sohbet etme imkanımız oldu. Bakan Yardımcımız sayın Hamza Yerlikaya' ya vermiş olduğu destek ve misafirperverliği için teşekkür ederim."dedi

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Hakan Yüksel ve Gençlik Merkezi üyelerine teşekkür ederken,  Zonguldak'a da selam gönderdi.

Editör: TE Bilişim