Deplasmanda Anagold Erzincanspor'u 1-0 yenen Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 28. hafta maçında pazar günü saat 13.00’da Devrek İlçe Stadı'nda oynayacağı Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıklarına moralli başladı.

Teknik Adam Barış Şeref nezaretinde Fener Sentetik Saha'da gerçekleşen idmanda kırmızı-lacivertli futbolcular önce ısınma hareketleri ile çalışmalara başladı. Ardından 5'e2 top çalışması gerçekleştiren Zonguldak Kömürsporlu futbolcular daha sonra tam sahada çift kale maç gerçekleştirerek günü tamamladı.

Kırmızı-Lacivertli takım yarın yapacağı bireysel çalışma ile Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıklarını tamamlayarak pazar günü oynayacağı maç öncesinde kendi tesislerinde kampa girecek.

BERKAN AKDENİZ'İN CEZASI BİTTİ

4 Sarı kart görmesi nedeniyle Anagold Erzincanspor maçında forma giyemeyen tecrübeli futbolcu Berkan Akdeniz'in cezası bitti. Tecrübeli oyuncu Hekimoğlu Trabzon maçında sahada olacak.

HALUK, YILMAZ VE RIDVAN TRABZON MAÇINDA YOK

Anagold Erzincanspor maçında gördükleri sarı kartla 4 kart sınırına ulaşan ve cezalı duruma düşen Haluk Türkeri, Yılmaz Daler ve Rıdvan Bingöl Hekimoğlu Trabzon maçında forma giyemeyecekler.

İHSAN VE SERBAY'IN SAKATLIKLARI SÜRÜYOR

Sakatlıkları devam eden İhsan Furkan Deniz’in yanı sıra sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Serbay Yağız'da Hekimoğlu Trabzon’a karşı forma giyemeyecekler.

26 PUANLA 12. SIRADA

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürsporspor, ligde oynadığı 25 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgi ile 26 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 36 gol görürken, rakip filelere ise 25 gol kaydetti.

49 PUANLA 2. SIRADA

Hekimoğlu Trabzon ise ligde oynadığı 25 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi ile 49 puanla 2 sırada yer alıyor. Hekimoğlu Trabzon, kalesinde 22 gol görürken, rakip filelere ise 55 gol kaybetti.

MAÇI FEVZİ ERDEM AKBAŞ YÖNETECEK

Zonguldak Kömürspor-Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasını İstanbul Klasman Hakemi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Akbaş’ın yardımcılığını ise İstanbul Klasman Yardımcı Hakemleri Murat Güçlü ve Mücahid Adem Çelebi yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak İstanbul Klasman Yardımcı Hakemi Aytaş Geçgel görev alacak.

55 GOLÜN 30'U ONLARDAN GELDİ

Hekimoğlu Trabzon, grupta oynadığı 25 maçta rakip filelere 55 gol gönderdi ve 55 golün 30'u tecrübeli oyunculardan geldi. Batuhan Karadeniz 22 maçta 15 gol kaydederken, Burhan Eşer ise 23 maçta 15 gol kaydetti.

Her iki oyuncuda 26 gol atan Zonguldak Kömürspor'dan daha çok gol atması gözlerden kaçmazken, 14 takımdan da daha çok gol attığı görüldü.

HALUK TÜRKERİ VE EMRE KARA 5'ER GOLLE ELMAS'IN EN ÇOK GOL ATAN OYUNCU DURUMUNDA BULUNUYOR

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli oyuncuları olan Haluk Türkeri ve Emre Kara 26 gol'ün 10 golüne katkı yaptılar. Her iki oyuncuda 5'er gol atarak Zonguldak Kömürspor'un en çok gol atan oyuncu durumunda bulunuyor.

Editör: TE Bilişim