Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği kahvaltı etkinliğinde bir ara geldi. Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Dernek Başkanı Tarkan Atik, midilli parkta düzenlenen organizasyonda gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkeyi saran Koronavirüs (Covid-19) salgını süresince uzun süredir üyeleri ile bir araya gelemediklerini söyledi.

Kdz. Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneğinin kahvaltı etkinliğine, Kdz. Ereğli Kaymakamı, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Emrah Karaaslan, ilçedeki Karadeniz Ereğli Galatasaray taraftarları Derneği Başkanı Timur Şen ile Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Özbek, ADD Başkanı Yusıf Arslan ve Şehit Madenciler Aileleri Başkanı Çetin Yiğit’de katıldı.

Sağlık Kurulu kararı ile esnetilen kısıtlamalar sayesinde, yeniden etkinlikler düzenleme imkanı bulduklarını anlatan Atik, şöyle dedi:
 “Yönetim olarak ilk yapmak istediğimiz aktivite, üyelerimizle bir araya gelmekti. Bunun için midilli parkta kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile hem yönetim olarak hem de üyelerimiz bir araya gelerek kaynaşma ve sohbet etme imkanı buldu. Etkinliğimize aileleriyle birlikte katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz. İleriki günlerde üyelerimize yönelik çeşitli etkinliklere devam edeceğiz. Ayrıca derneğimiz digitürk ile anlaşarak, maç yayınlarını da vermeye başlamıştır. Herkesi derneğimize bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim