Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz, Devrek Sahası’nın karla kaplı olması nedeniyle ertelenen Sancaktepe FK maçı öncesinde yapılan testin pozitif çıkması nedeniyle Z HABER’e açıklama yaptı. 


Hüseyin Yılmaz ile birlikte önce testin pozitif çıktığını ardından ise negatif çıktığını belirten Akdeniz, ''Sağlık Bakanlığı’ndan aradılar ve 25 Şubat’a kadar Hüseyin Yılmaz ile birlikte karantina süremizin devam edeceğini açıkladılar'' dedi.


Tecrübeli futbolcu ayrıca 24 Şubat Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Amed Sportif maçı hakkında da konuştu. Akdeniz, “Amed Sportif maçında takım arkadaşlarıma güveniyorum. Zorlu deplasmanda tabi ki galibiyet parolasıyla gidecekler ama yenemiyorsak yenilmeyelim ve en kötü 1 puanda Diyarbakır deplasmanında iyidir” dedi. 
 

ÖNCE POZİTİF SONRA NEGATİF ÇIKTIK, ANCAK 25’İNE KADAR KARANTİNADAYIZ
Ertelenen Sancaktepe FK maçı öncesinde takım olarak koronavirüs testinden geçtiklerini ancak  Hüseyin Yılmaz ile birlikte koronavirüse yakalandıklarını belirten  tecrübeli orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz, “Ertelenen Sancaktepe FK maçı öncesinde testten geçtik. O testte Hüseyin Yılmaz ile birlikte pozitif çıkmıştık. Ancak bir gün sonra bir test daha yapıldı o testte de negatif çıktık.  Ardından Sağlık Bakanlığı’ndan aradılar ve 25 Şubat’a kadar ikimizde karantinada kalmamız gerektiğini söylediler. Şuanda karantinadayız. Sağlık durumumuz gayet iyi. Ancak takımımızı zorlu Amed Sportif deplasmanında yalnız bırakacağımız için üzgünüz” dedi.  

 

OYNAMAYAN ARKAŞLARIM İÇİN AMED SPORTİF MAÇI BÜYÜK FIRSAT
24 Şubat Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Amed Sportif maçı hakkında da açıklama yapan tecrübeli orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz, ‘’Sakat arkadaşlarımız var. Ben ve Hüseyin Yılmaz koronayız ama diğer arkadaşlarımızın bizi aratmayacağını düşünüyorum. Ellerinden geleni fazlasını yapacaklarına inanıyorum. Oynamayan arkadaşlarım için Amed Sportif maçı gerçekten büyük fırsat kendilerini göstermeleri adına. Amed Sportif maçında takım arkadaşlarıma güveniyorum. Zorlu deplasmanda tabi ki galibiyet parolasıyla gidecekler ama yenemiyorsak yenilmeyelim ve en kötü 1 puanda iyidir Diyarbakır deplasmanın da” dedi.

Editör: TE Bilişim