Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi ve takım kaptanı Sinan Ören, Perşembe günü saat 14.00’da Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak olan önemli Kahramanmaraşspor maçı hakkında konuştu.

Ören, ‘’Ateş bacayı sarmadan Kahramanmaraşspor maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak zorundayız’’ ifadelerine yer verdi.    

ATEŞ BACAYI SARMADAN ATEŞ HATTINDAN ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Çok önemli bir maça çıkacaklarını ve kazanmaktan başka çareleri olmadığını belirten Ören, ‘’Bu maç bizim için çok çok önemli. Şu bir gerçek. Zonguldak Kömürspor’da şu anki durumdan daha iyisini yapabilecek kapasitesinde bir oyuncu grubu var. Bunu sahaya bir türlü yansıtamıyoruz. Ateş bacayı sarmadan bizim bir an önce bu ateş hattından çıkmamız gerekiyor. Baskıyı kaldırmak ayrı bir meziyet. Bu baskıyı hissetmemek için bu hafta oynayacağımız Kahramanmaraş maçında mutlak galibiyet ile ayrılmak zorundayız’’ dedi. 

MADEM ŞEHİTLERİMİZİ ANACAĞIZ

Kahramanmaraşspor karşısına şehit madenci formaları ile sahaya çıkacaklarını da belirten Ören, ‘’3 Martın manevi anlamda da bir değeri var. Maden şehitlerimizi anacağız. Bu önemli günde kazanmak istiyoruz. Bir galibiyet lazım bize. Güven eksikliğimizi gidermeliyiz. O galibiyeti de madenci forması ile alacağız’’ dedi.

Editör: TE Bilişim