Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ankara Kızılcıhamam’da çalışmalarını sürdürürken, bir yandan hazırlık maçlarına da yoğunluk verdi.

Bu kapsamda Kırmızı- Lacivertli ekip ilk hazırlık maçında 3. lig ekiplerinden Hendekspor'a 3-0 yenilmesi sonrasında bugünde ikinci hazırlık maçını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi Limasol ile oynadı.

Maçın ilk yarısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  temsilcisi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Zonguldak Kömürspor, golcü oyuncusu Tezcan Gökmen'ın attığı iki golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İlk yarı olduğu gibi ikinci yarıya da  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi Limasol karşısında maça iyi başlayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Oğuzhan ve Rıdvan Bingöl'ün attığı gollerle durumu 4-0'a getirdi.

Maçın son dakikalarında ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi Limasol, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor karşısında durumu 4-1'e getirdi.

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Zongudak Kömürspor, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi Limasol'u 4-1 yenmeyi başardı.

Zonguldak Kömürspor, 3. Lig ekibi Hendekspor yenilgisi sonrasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  temsilcisi Limasol karşısında oynadığı futbol ve farklı galibiyet nedeniyle moral buldu.

Editör: TE Bilişim