Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürsporspor ligin 12. haftasında Devrek İlçe Stadı'nda Hacettepespor ile karşı karşıya geldi. Serkan Önsal, Turgut Evran, Osman Karaosmanoğlu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kötü bir futbol ortaya koymasına rağmen karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Kırmızı lacivertli ekip Zonguldak Kömürspor aldığı bu önemli galibiyetle puanını 12’ye çıkartarak 11.sıradaki yerini korudu. Hacettepespor ise aldığı bu ağır yenilgi sonrasında 6 puanda kalarak 16.sırada kaldı.
BARIŞ ŞEREF İLK SINAVINI BAŞARI İLE TAMAMLADI
Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın istifası sonrasında geçici antrenör olarak takımın başında yer alan Barış Şeref, çıktığı ilk karşılaşmada 4 golle kazanmayı bildi ve ilk sınavını başarı ile tamamladı.  
ELMAS YENİ FORMA İLE SAHAYA ÇIKTI
Zonguldak Kömürspor, 12. Hafta maçında Hacettepespor karşısına yeni forma ile çıktı.  Lacivert ve alt kısmı çubuklu olan forma göğüs tarafından ise madenci yer aldı. Oldukça şık görünen forma futbol severlerin beğenisini kazandı.  
HACETTEPESPOR’U İLK KEZ YENDİK
Kırmızı Lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Hacettepespor ile oynadığı 6 karşılaşmada 5 beraberlik 1 yenilgi almıştı.  Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor şeytanın bacağını kırarak Hacettepespor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek ilk galibiyetini aldı.  
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 4-1 HACETTEPESPOR
STAT:
Devrek İlçe
HAKEMLER: Serkan Önsal *, Turgut Evran *, Alp Osman Karaosmanoğlu***
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Taha Cengiz *, Ali Fırat *, Hakan Çevik ** Murat Türkkan *), Emre Kara *, Berkan Akdeniz *,  Aykut Emre Yakut* Oktay Pop *, (Dk.90 Hüseyin Yılmaz ), Ahmet Hakan Demirli*Dk.80 Neşet Can), İhsan Furkan Deniz (Dk.30 Batuhan Yılmaz**), Sinan Uzun ** (Dk.90 Tezcan) 
HACETTEPESPOR: Yasin Davuş, Hüseyin E. Bektaş, Ali Eren, Metehan Mert , Muhammet Selim Okur* Volkan Kılıç*, (Dk.45 Muhammed Ali Barutçu *), Kaan Yüksel *, Serdarcan Eralp** Yağız Suat Bolat* (Dk.81 Arda), Mehmet Can Yıldırım * (Dk.73 Umutcan * ), Mehmet Can Güngör *
GOLLER: Dk. 20 Emre, Dk. 42 ve Dk. 87 Aykut, Dk.45 Batuhan (Zonguldak Kömürspor) - Dk.26 Mehmetcan Yıldırım (Hacettepespor)
SARI KARTLAR: Aykut, Berkan, Ali Fuat (Zonguldak Kömürspor) - Kaan, Volkan, Muhammet Selim, Ali Eren (Hacettepespor)

Editör: TE Bilişim