ULUSAL

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Güvenlik Uzmanı için alım duyurdu!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez teşkilatında görevlendirmek üzere 75 sosyal güvenlik uzman yardımcısı alımı yapacak.

Abone Ol

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), uzman kadrosunu güçlendirmek için 75 sosyal güvenlik uzman yardımcısı alımı yapacak. Başvurular, 4 Aralık'ta başlayacak ve 20 Aralık'ta sona erecek. 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 75 sosyal güvenlik uzman yardımcısı alımı yapacak. SGK personel alımı için başvurular, 4 Aralık'ta başlayacak ve 20 Aralık saat 23.59'da sona erecek.

Başvurular e-Devlet üzerinden "Sosyal Güvenlik Kurumu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" bölümünden veya "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/" adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

Başvurular Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre değerlendirilecek ve en yüksek puana sahip adaylardan başlanarak sözlü sınav için davetler yapılacak. Sözlü sınav, 10 Ocak-19 Ocak tarihlerinde Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek. SGK personel alımı ile ilgili detaylı bilgilere Resmi Gazete'deki ilan üzerinden erişilebilir.