Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra Zonguldak’ta Ülkücü camianın önemli ismi ve partinin ilk il başkanı Avukat Celal Yetimoğlu ile bir araya geldi.
“Adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” başlığı altında Zonguldak ilçelerinde vatandaşlarla buluşan, ve teşkilat mensupları ile toplantılar yapan MHP grubunda Kotra ile birlikte, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ve MYK üyesi Afşin Birben de yer aldı. Gezi ve toplantılar sırasında renkli karşılaşmalar da oldu. Merkez İlçe Teşkilatının toplantısına katılan isimlerden partinin ilk il başkanı Avukat Celal Yetimoğlu büyük ilgi gördü.

KOTRA’DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, Yetimoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü; ”Milliyetçi Hareket Partisi siyasetini 53 yılın köklü birikimiyle yapar, mertçe yapar, adam gibi yapar, Milliyetçi Hareket Partisi adam gibi adamların, Ülkücülerin partisidir. 
53 yıllık Partimizin Zonguldak’taki ilk İl Başkanı, MYK Üyemiz Av. Celal Yetimoğlu ile Merkez İlçe Başkanlığımızın toplantısında bir araya geldik elini öptük, kendisine sağlıklı uzun ömürler dilerim”

Editör: TE Bilişim