Memleket Hareketi Zonguldak Temsilcisi Mukadder Yalçın, Muharrem İnce’nin öncülüğünde kurulan Memleket Hareketi’nin ne için kurulduğunu ve neler yapmak istediğini belirterek bir açıklama yayımladı.

Yalçın yazılı açıklamasında kafalardaki soru işaretlerini gidermek için Memleket Hareketi’nin il il gezdiğini ve insanların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek istediğini belirtti.

Mukadder Yalçın’ın açıklaması şu şekilde:

“Memleket Hareketi 81 ili gezerek insanların sorunlarını dinliyor, proje üretip çözüm üretme noktasında insanların düşüncelerini alıyor, yoksulluğa yokluğa işsizliğe çözüm ve çare olmak adına adımlar atacağını anlatıyor. Tüketici değil üretici bir toplum oluşturmaya tarımın önemini anlatmaya çalışıyor. Mevcut iktidarın yanlış politikalarını eleştirip düzgün politika ve devlet olabileceğimizi anlatıyor. Ekonominin nasıl dibe vurduğunu Dolar'ın 8 Türk Lirası olduğunu Türk paramızın nasıl değer kaybettiğini, eğitim ve sağlık sistemimizin çöküşünü elektriğe ve doğalgaza gelen fahiş zamları, bu faizlere dur demek için yollara düştüğümüzü ve bu girdaptan nasıl çıkacağımızı anlatıyor!

Memleket Hareketi, mevcut iktidarın, vatandaşın tepesine çay atarak vatandaşla adeta alay ettiğini anlatmaya çalışıyor, vatandaşın sersefil duruma düştüğünü, evine ekmek götüremediğini, kirasını ödeyemediğini anlatıyor ve çözüm üretmek istiyor!

Memleket Hareketi, çözüm üretmek istiyor”

Editör: TE Bilişim