Zonguldak’ta gençlik haftası heyecanı Zonguldak’ta gençlik haftası heyecanı

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de 2023-2024 sezonunda hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Ereğli Akınspor, transfer çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor.

Bu kapsamda Kırmızı-beyazlı ekip geçen sezon Alaplı Belediyespor'un Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de Şampiyon  olarak BAL' a yükselmesinde büyük rol oynayan 33 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Serbay Aydın ile anlaştı.

Tecrübeli oyuncu Serbay Aydın ile bugün bir araya gelen Akınspor Kulüp Başkanı Ceyhun Şen, Aydın'a Kırmızı-beyazlı yapan imzayı attırdı.

Akınspor Kulüp Başkanı Ceyhun Şen yapılan imza töreni  sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Transferde eksiklerimiz vardı, büyük bölümünü tamamlamaya çalışıyoruz. 2-3 tane daha nokta atışımız olacak. Onları da önümüzdeki günlerde halledeceğiz. Şu ana kadar iyi bir gidişat var. Akınspor’umuz için çalışıyoruz.Geçen sene olduğu gibi bu sene de iyi bir takım kurmak için çalışıyoruz. Serbay Aydın arkadaşımızda ekibimize katıldı. Kendisine Akınspor forması başarılar diliyorum. "ifadelerine yer verdi

Editör: Bekir Ekici