Off-Road festivali nefesleri kesecek! Off-Road festivali nefesleri kesecek!

Murat Pulat açıklamalarında, Zonguldak Ak Parti  İl Başkanı Mustafa Çağlaya'nın "siz kimi karşı karşıya getiriyorsunuz" sözlerine karşılık vererek, "Sayın başkan siz kimi karşı karşıya getiriyorsunuz diye buyurmuş, Siz kimle berabersiniz ki karşı karşıya gelmekten korkuyorsunuz? Belediyeyi kazandığınızdan beri şehir merkezi sizden çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi" ifadeleri kullandı.

Murat pulat açıklaması şu şekilde;

"Sayın başkan siz kimi karşı karşıya getiriyorsunuz diye buyurmuş, Siz kimle berabersiniz ki karşı karşıya gelmekten korkuyorsunuz? Belediyeyi kazandığınızdan beri şehir merkezi sizden çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi . Yol kenarına hastane yaptırıp,  otopark sorunu için okulları yıkma çabanızdan, sahil bandı projesi yapmak için tarihi önemi olan binaları yıkmaya, proje kapsamında yolu getirip maden mühendisleri odasına dayamaya, 2. Cumhurbaşkanımız,  Partimizin İkinci Genel Başkanı, Cumhuriyet döneminin ilk Başbakanı ve Türk Silahlı kuvvetlerinin ilk Genelkurmay Başkanı İsmet İnönü’nün anıtının önüne kaykay rampası yapmaya, Merkez Çarşısını yıkarak içindeki esnafı perişan eden ve hala daha tek bir çivi çakılmayan, aynı çarşıda hizmet veren balıkçı esnafımızı tozun toprağın ve pisliğin içinde hizmet vermeye zorlayan, şehir merkezinin en büyük sorunu olan otopark sorunu hakkında tek bir çözüm üretmeyen, belediye meclis kararına rağmen riskli olduğunu söyledikleri köprüye araç park ettirip usulsüz otopark parası toplayan,  2475 yılda bir meydana gelmesi beklenen büyüklükte bir depremde yıkılması öngörülen köprüyü önlem olarak yıkacaklarmış. Sanki bu büyüklükte bir depremde yaşam kalacakmış gibi. Alternatifi düşünülmeden yaptıkları işlerin en güzel örneği de Westa Life alışveriş merkezi önünde yapmaya çalıştıkları köprü-kavşak projesinin şehir trafiğini ne hale getirdiği ortadadır üstelik köprü yıkılmadığı halde.

Sayın başkan köprü esnafın değil Zonguldak’ın problemidir diye buyurmuş ben size şehir merkezinin, Zonguldak ilinin ve ülkenin derdini söyleyeyim.  Zonguldak ilinin ve özellikle merkez ilçenin derdi ekonomi ve işsizliktir. TTK’nın verimli çalışır hale getirilmemesi, işçi alımının yapılmaması ve üretimin arttırılmamasıdır. Ülke genelinde de, esnafın, işçinin, memurun, emeklinin, asgari ücretlinin, işsizin, çiftçinin, taksi ve dolmuş esnafının gerçek derdi ekonomi, yaşayabilmek ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmektir. 

Seçim öncesinde Akp’nin verdiği vaatlerle ülkenin uçacağı, rahata ereceğini söyleyenler, seçim sonrası rutine bağladıkları zamlarla bırakın uçmayı, vatandaşı kanatları kırılmış, tüyleri yolunmuş bir hale sokmuşlardır. Bizi on yıl boyunca şehri yönetememekle suçlayan zihniyet Türkiye Cumhuriyeti devletini 21 yılda doğaya insana, ekonomiye, adalete, eğitime, sağlığa yaptıklarıyla yönetmekte ne kadar becerikli! olduklarını ispatlamışlardır!"

Editör: Melisa Sapaz