Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Murat Kotra isyan etti! Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Murat Kotra isyan etti!
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 31 Mart yerel seçimler öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Başkan Selim Alan, Karaelmas Mahallesi’nde mahalle sakinlerinin evlerine konuk oldu. Vatandaşlarla sohbet ederek sorun, talep ve isteklerini dinleyerek destek istedi. Alan; “Daha yaşanabilir bir şehir inşa etmek için ilk günkü aşk ve heyecanımız ile hemşehrilerimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz” dedi.
Alan’ın sosyal medya hesabındaki paylaşım şu şekilde:
“Karaelmas Mahallemizde kıymetli mahalle sakinlerimize misafir olduk, sohbet ettik, kucaklaştık.
Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren eser ve hizmet belediyeciliğimize hız kesmeden devam ettik, her geçen gün hizmet kalitemizi artırmaya, daha yaşanabilir bir şehir inşa etmek için ilk günkü aşk ve heyecanımız ile hemşehrilerimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz.
Hemşehrilerimizin gönlünde inşa ettiğimiz bu sevgi, samimiyet ve güven ile 31 Mart sonrasında da Hizmete Devam diyeceğiz inşallah.
Bu akşam bizleri bağrına basan, ilgi ve alakalarını eksik etmeyen, daima yanımızda olan tüm hemşehrimize yürekten teşekkür ediyorum.
Rabbim sevgimizi, dayanışmamızı, kardeşliğimizi daim eylesin inşallah.”
Editör: Şeyma Kaya