Ayı yavrularına Zonguldaklı köylüler sahip çıktı! Ayı yavrularına Zonguldaklı köylüler sahip çıktı!
Zonguldak Küçük Erkekler U14 Basketbol Liginde  Kdz. Ereğli Belediyespor ile Zonguldak TED Kolejliler Spor Ereğli Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. 
Kdz.Ereğli Belediyespor, Zonguldak TED Kolejliler Spor karşısında baştan sona kadar önde götürdüğü mücadeleyi kazanarak ligin bitimine bir maç kala Şampiyonluğunu ilan etti.
Ligin bitimine 1 maç kala şampiyon olan Kdz. Ereğli Belediyesporlu oyucuları ve teknik heyeti tebrik eden Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu açıklamayı yaptı: “Zonguldak Küçük Erkekler ligi lideri olan takımımızı, oyuncularını ve teknik ekibimizi kutluyor, son bir maç kala şampiyonluğunu kutluyor, bölge Şampiyonasında başarılar diliyoruz. Müsabakada desteklerini esirgemeyen velilerimizi, seyircilerimizi, Yıldız erkek takımı sporcularımızı gönülden kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Zonguldak Basketboluna yön vermeye ve eski basketbol heyecanını Ereğli'de yaşatmak için çalışıyoruz. 2025-2026 Sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol ligi hedefimize emin adımlarla yılmadan, azimle ilerliyoruz. Durmak yok, hedef EBBL & KBBL.”denildi.

Editör: Şeyma Kaya