Bolu’da evde çıkan yangın son anda önlendi! Bolu’da evde çıkan yangın son anda önlendi!
Yaklaşan seçimler öncesinde tartışmaların dozu yükseliyor. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın fotoğrafları ile yapılan billboard ve sözler CHP’lilerin gündeminde.
CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Ak Parti’den yeniden aday gösterilmesi beklenen Ömer Selim Alan’ın billboardlarda kullandığı sözleri sert dille eleştirdi.
Zaimoğlu açıklamasında şöyle dedi;
“Değerli basın mensupları.
Bugün Zonguldak’ın merkezinde gezdiğimizde Zonguldak Belediyesi'nin billboardlarında afişlerini görüyoruz. Burada çok enteresan ve gülünç bir olay var.
2019 Mart ayından bu zamana kadar Zonguldak'ta belediye başkanlığı yapan sayın Selim Alan daha yeni başlıyoruz diye bir billboardlar hazırlatmış.
5 senedir belediye başkanlığı yapan bir kişi hala daha başlamamışsa bir şeyler yapmamışsa daha yeni başlıyorsa geçmiş olsun Zonguldak.
SEÇİMLERİN GALİBİ OLRAK ZATEN BİZİ İLAN ETMİŞLER
O zaman adama sorarlar bir 5 sene sonra yine yeni başlıyoruz diye afişlerle mi karşılaşacağız.
Sayın başkana şunu sormak istiyorum sahi ne zaman başlayacaksınız siz çoktan başlamış hizmet etmiş Zonguldak'a bir şeyler yapmış olmanız gerekmiyor muydu.
Gerçekten son günlerde çok güzel itiraflarla karşılaşıyoruz. AK Parti'nin yetkilileri seçimi kazanamayacaklarını itiraf ediyorlar ittifak aradıklarını veya ittifak sağlamaya çalıştıklarını beyan ediyorlar AK Parti'nin Belediye başkanı 5 senedir hiçbir şey yapmadığını billboard ve afişlerde itiraf ediyor daha yeni başlıyoruz afişleriyle Zonguldak'ı donatıyor hemde belediyenin parasını çarçur ederek...
Buradan anlaşılan bizim daha siyaset yapmamıza gerek yok seçimlerin galibinin biz olduğumuzu kendileri zaten ilan etmişler kendilerine teşekkür ediyoruz”

Editör: Şeyma Kaya