Liposuction  - Dr. Ekrem Keskin

Genel anlamda liposuction tedavisi, son derece etkili bir tedavi şekli olup kişide bulunan sorunları en az seviyeye indirmeye yardımcı olan bir operasyondur. Bu tedavi kişide bulunan fazla yağları almak amacı ile gelişen imkanlar ve teknoloji sayesinde faaliyete geçmiş bir tedavi türüdür.

Son derece başarılı sonuçların alındığı bu tedavi işleminde kişiler hayal ettikleri vücut yapısına kavuşabilirler. Kişilerin günlük ve sosyal yaşamını son derece olumsuz etkileyen yağlar uygulanan bu liposuction estetik ameliyatı ile giderilebilir.

Liposuction Nedir?

Liposuction tedavisi kişiden bir tür yağ alma işlemdir. Kilolu veya kilolu olmayan hemen hemen herkeste inatçı yağlar bulunur. Belirli diyet ve egzersizler ile bu yağlardan kurtulamayan kişiler ise uygulanan liposuction yani yağ aldırma işlemine başvurular. Bu işlem ile birlikte kişiler kusursuz vücut yapısına sahip olabilirler.

Liposuction Hangi Durumlarda Yapılır?

Liposuction kişide bulunan fazla yağları almak için geliştirilen bir işlemdir. Kişinin vücudunun kalça basen gibi belirli bölgelerinde bulunan fazla yağları almak için hasta liposuction işlemine tabi tutulur.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Uygulanan liposuction işlemi üç farklı şekilde incelenir. Bunlar başlıca tümesan teknik Ultrasonic liposuction ve lazer liposuction tedavi şeklidir. Bütün bu yöntemler kişiden kişiye Farklı gösterir ve her biri ise birbirine oranla en etkilisi olur.

Liposuction Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Uygulanan liposuction işleminde kişilerin bilmesi ve dikkat etmesi gereken belirli kurallar vardır. Kişiler bunlara dikkat ederek son derece sağlıklı bir tedavi süreci veya iyileşme kat edebilirler. Kişiler bu tedaviyi olmadan önce mutlaka doktoru ile iyi bir iletişim kurmalıdır.

Tedavi hakkında detaylı bilgi alma hakkına sahip olup aynı zamanda ameliyat işleminin yapılacak olduğu yerleri de görme hakkına sahiptirler. Bununla birlikte kişiler tedavi öncesi sigara ve alkol kullanımını en az seviyeye indirmelidirler. Bunun nedeni ise sigaranın kişinin vücudunda bulunan oksijen miktarını en az seviye indirmesidir.

Oksijen miktarının düşmesi ile de kişinin iyileşme süreci daha zor bir hâl alabilir. Bununla birlikte kişiler tedavi öncesi liposuction fiyatları hakkında detaylı bir araştırma içerisine girmelidir.

Liposuction Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Liposuction ameliyatı sonrası kişiler verilen korseyi bir ay düzenli kullanmalıdırlar. Bununla birlikte verilen hap ve ilaçları en doğru şekilde kullanması gerekir. Aksi takdirde sağlığı olumsuz etkilenebilir.

Liposuction Kimler Olmalı?

Liposuction tedavi işlemini vücudunda fazla yağ bulunan herkes olabilir. Kişinin bu tedaviye engel bir sorunu var mı diye bakılır. Eğer kişinin sonuçları temiz ise liposuction işlemi uygulanabilir. Bu işlem hamile veya yeni doğum yapmış kişilere uygulanmayıp genellikle, egzersiz veya belirli diyetler ile yağ problemlerinden kurtulamayan kişiler için tercih edilir.

Liposuction Fiyatları

Kişileri hayal ettikleri görünüme ve vücut yapısına kavuşturan tedavilerden biri olan liposuction işlemini olacak kişilerin merak ettiği bir konu liposuction fiyatları konusudur. Bu tedaviyi olacak kişiler öncelikle, deneyimli ve kapsamlı bir araştırma içerisine girerek en deneyimli ve tecrübeli doktor adayı seçimi yapmalısınız. İyi bir doktor iyi bir tedavi olup aksi takdirde kişinin sağlığı son derece olumsuz etkilenebilir.

İstenilen özelliklere sahip doktor adayları bulunduktan sonra aralarından en uygun fiyat garantisi sunan tercih edilmelidir. Böylece kişiler hem kaliteli hizmet almış olup hem de bunu en uygun fiyata getirebilir. Aynı zamanda klinik tercihi de fiyat konusunu etkileyen faktörler arasında kendini gösterir. Bununla birlikte liposuction fiyatları konusunu etkileyen bir diğer faktör ise, kişinin tercih etmiş olduğu tedavi yöntemi ve seans işlemleridir.

https://www.ekremkeskin.com/liposuction/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

Editör: TE Bilişim