Devrim Dural; "Sonsuza kadar sana destek olacağız Zonguldakspor’lu kalacağız" Devrim Dural; "Sonsuza kadar sana destek olacağız Zonguldakspor’lu kalacağız"
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer beraberinde ZBEÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Tapdık Terzioğlu ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti.
Ziyarette; Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya da hazır bulundu. Üniversite – Sanayi iş birliği çalışmaları kapsamında, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde yapılan çalışmalar değerlendirildi. Yapılabilecek muhtemel iş birlikleri hakkında istişarelerde bulunuldu.
Başkan Demir; “Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitemiz ve Sayın Rektörümüz Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer ile şehrimize yönelik başarılı projeler üretmekte, toplantılar organize etmekte ve çalışmalar yapmaktayız. İlimize yönelik her alanda yaptığımız iş birliklerimiz artarak devam edecek. Sayın Rektörümüz ve araştırma merkezi müdürümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim “dedi.
Editör: Şeyma Kaya