Milletvekili Adayı Sanlıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla, geldiği Karadeniz Ereğli’de, Belediye Başkanı Posbıyık ile eşi Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık’ı evinde ziyaret etti. 

Beraberinde çoğunluğu gençlerden oluşan partililerle Posbıyık ailesine konuk olan Sanlıoğlu, Posbıyık çiftinin Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

Posbıyık ailesinin de gerçekleştirilen sürprizden duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette bir süre görüş alışverişinde bulunuldu. 

SİYASİ BİRİKİMİNDE FAYDALANMALIYIZ 

CHP Listesinden aday DEVA Partisi Milletvekili Adayı Doğa Sanlıoğlu, ziyarete ilişkin açıklamasında, Başkan Posbıyık’ın siyasette ‘duayen’ konumda bulunduğunu belirterek, “bu anlamda sayın Başkan ve eşi Neriman Hanım’dan edineceğimiz önemli bilgi ve tecrübeler var. Ramazan Bayramı kutlaması vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz sohbette, bölgemiz ve ülkemiz adına önemli konulara temas ettik, son derece verimli bir ziyaret oldu. Gösterdikleri ilgi ve alaka dolayısıyla Sayın Posbıyık ailesine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.