Zonguldak’ta yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde üniversite öğrencilerinin kente dönüşleri başladı. Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde öğrencilerin gelişiyle birlikte hareketlilik yaşanırken, özellikle yurtların bulunduğu bölgelerde yoğunluk dikkat çekti.
Valizleriyle birlikte Zonguldak’a gelen öğrenciler, aileleriyle beraber yurtlara yerleşmek için yola çıktı. Yurt girişlerinde kayıt ve yerleşme işlemleri nedeniyle zaman zaman kalabalıklar oluştu.
Öğrencilerin kente gelmeye devam etmesiyle birlikte başta terminal ve yurt çevreleri olmak üzere kent genelindeki hareketliliğin önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor.
Zonguldak, yeni eğitim dönemine öğrencilerin dönüşüyle birlikte yeniden hareketli günlerine dönüyor.




