Gençlik ve Spor Bakanlığı, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine faaliyete geçecek olan ve BEÜ öğrencilerinin barınacağı Hatice Turhan Sultan Yurdu, Ocak 2023'te hizmete girmeye hazırlanıyor. 

İncivez Mahallesi Çaybaşı Sokak’ta yapımına devam edilen Hatice Turhan Sultan Yurdu’nda incelemelerde bulunan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yüklenici firma yetkililerinden son çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

800 öğrencinin barınacağı Hatice Turhan Sultan Öğrenci Yurdu,  4 kişilik odalarda banyo, tuvaletlerin yanı sıra yatak ve öğrencilerin rahat ortamda ders çalışabilecekleri masalar yeralıyor. Son model teknoloji ile donatılan Hatice Turhan Sultan Öğrenci Yurdu'nun Ocak 2023'te hizmete girecek. 

Zonguldak Gençlik Ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Hatice Turhan Sultan Yurdu'nda çalışmaların sonuna geldiğini belirterek, Ocak 2023'te de hizmete gireceğini söyledi.