Zonguldak Amelebirliği Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’nin Site Ek binaya taşınacağı, Site Ek binada çalışanların ise Ana binaya transfer olacağı yönündeki haberlerin ardından dün gece geç saatlerde Zonguldaklı İş insanı “Bu büyük bir hata olur” açıklamasında bulunmuştu.
MUSTAFA ÇAĞLAYAN’DAN BUGÜN “TAŞINMA” AÇIKLAMASI GELDİ!
Konu ile ilgili bugün açıklama yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan mevcut sağlık hizmetlerinin kesintisiz sürmesi ve Site ek binanın daha teşekküllü bir hastaneye dönüştürüleceği, Site Ek binadaki düzenin aynen devam edeceği açıklaması yaptı.
MURAT UZUN’DAN MUSTAFA ÇAĞLAYAN’A TEŞEKKÜR GELDİ
Mustafa Çağlayan’ın açıklamalarını olumlu bulduğunu belirten İşinsanı Murat Uzun, Çağlayan’a detaylı bilgisi için teşekkür ederek şunları söyledi: “Bilgi kirliliği ya da her ne sebeple olursa olsun, dile getirilen, oluşan endişelerimizi dikkate alarak yoğun şekilde ilgilenen, Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanemizle ilgili süreci titizlikle ele alan ve kamuoyunu açık bir şekilde bilgilendiren Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’a içten teşekkür ederim.
Bahçelievler Mahallesi’ndeki mevcut sağlık hizmetlerinin kesintisiz sürmesi ve Site ek binanın daha teşekküllü bir hastaneye dönüştürülmesi kararı olumlu bir gelişmedir.
Endişeleri ciddiyetle ele alan, her zamanki çözüm odaklı, duyarlı, akılcı ve örnek yaklaşımı için teşekkür ediyor, alınan kararın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.





