Yönetmen koltuğunda Z HABER köşe yazarı Zonguldaklı Kıvanç Baruönü'nün oturduğu ve senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı Lohusa filminin galası tamamlandı. Filmin 19 Ocak 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Deliha filminin setinde tanıştığı kendisini gibi oyuncu olan Barış Arduç'la 2020 yılında hayatını belirleştiren ve 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucağına alan Gupse Özay, doğumun sonrasında setlere bir süreliğine ara vermişti. Sevilen oyuncu 'Lohusa' filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Adnan Tıska birlik encümenliğine seçildi Adnan Tıska birlik encümenliğine seçildi

"Lohusa" filminin oyuncu kadrosunda Gupse Özay'a Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Su Şanad, Elif Nur Kerkük ve Feri Baycu Güler eşlik ediyor.

Lohusa filminin galasından görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür eden Gupse Özay, "Müthiş bir galaydı. Gelen herkese teşekkür ederiz. Coşku inanılmazdı. Lohusa geliyor' notuyla hayranlarına müjdeyi de verdi.

LOHUSA FİLMİNİN KONUSU

Film taze ebeveynlerin yaşadığı komik olayların bir kahkaha tufanına dönüştüğü ilk 40 günü anlatıyor. Burcu ve Onur, çocuklarına kavuşma gününü heyecanla bekleyen bir çift olarak hikayenin merkezinde yer alıyor.

Editör: U. G.