-ÖZEL HABER-

Zonguldak Merkez Terakki Mahallesi’nde yaklaşık 45 dönüme yakın arazide TOKİ tarafından hem müze hem de sosyal tesis olarak düzenlenecek Lavuar Alanı projesinin yüklenici firması Akademi Yapı’nın konkordato ilan etmesinin ardından projenin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

PROJE DEVAM EDECEK!
Lavuar Alanı Projesi yüklenici firması Akademi Yapı yetkilileri Z HABER’e konuşarak “Projemiz yarım kalmadı, öyle bir durum yok. Proje tamamlanacak” dedi.

Kantarcı'dan işçi sitemi! "Nitelikli işgücü yetiştirilemiyor" Kantarcı'dan işçi sitemi! "Nitelikli işgücü yetiştirilemiyor"

Firma yetkilisi “Konkordato talebi ödemelerimizin düzenlenmesi açısından mali bir önlem. Projenin durdurulması yada firmanın batması gibi bir durum değil. Lavuar Alanı şantiyemizde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

ÇAĞLAYAN "PROJENİN TAKİPÇİSİYİZ"
Öte yandan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da “Projenin takipçisiyiz. Firmanın konkordato ilan etmesi çalışmalara engel değil. Zonguldaklılar için en kısa süre içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz. Firma yetkilileri ile sürekli iletişim halindeyiz.” dedi.

Editör: U. G.