İddialara göre Zonguldak'ın Elvanpazarcık beldesinde hayvanlar kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülüyor. 2 gün önce köpeğini vurulmuş bir halde bulan Murat Kabarık Elvanpazarcık'da yaşanılanları ZHABER muhabirine anlattı.

'EVLERDE RUHSATSIZ TÜFEK BULUNDURUP, HAYVAN VURUYORLAR'
ZHABER'e konuşan Murat Kabarık, Elvanpazarcık halkının ruhsatsız tüfek kullandığını ve bu tüfekler ile birbirlerinin hayvanlarını hırs uğruna vurduklarını iddia etti. Ayrıca Kabarık konuşmasında, daha önce de kimliği belirsiz kişiler tarafından köpeğinin öldürüldüğünü söylerken, kimseyle bir sorun yaşamadığını hayvanlarına neden zarar verildiğini anlamadığını belirtti.
'KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL'
Murat Kabarık, Elvanpazarcık bölgesinde canlılara çok zarar verildiğini, bir an önce yetkililerin bu duruma el atması gerektiğini belirterek şunları söyledi;
"Elvanpazarcık bölgesine canlılara çok zarar veriliyor evlerde ruhsatsız tüfekler bulunduruyorlar. Bu benim 2. Köpeğim vurulan. Bir dünya kişinin köpeği vuruldu kedileri dahi vuruyorlar. Ben çok üzgünüm Belediye canlılara sahip çıkamıyor yani kimsenin umurunda değil. Bir an önce yetkililerin bu duruma el atması gerekiyor."

Haydi Zonguldak 1 Mayıs'ta alanlardayız! Haydi Zonguldak 1 Mayıs'ta alanlardayız!

Haber - Melisa Sapaz

Editör: Melisa Sapaz