Zonguldak Ereğli’de 13 yaşındaki bir kız çocuğuna metamfetamin(uyuşturucu) vererek seks yaptırdığı iddiasıyla gündeme gelen iki kadının bir çok kişiyi tuzağa düşürerek çektikleri videolarla şantaj yaptıkları iddia edildi. Alaplı’da intihar eden 22 yaşındaki gencin ailesinin ifadeleri sonrası Zonguldak’ta başka kimlere şantaj yapıldığı, kimlerin videolarının çekildiği ve kimlerin fuhuşa sürüklendiğinin ortaya çıkması bekleniyor.

CENİZHAN ARI’YA TEHDİT İLE 600 BİN LİRALIK 
SENET İNZALATMIŞLAR,

Zonguldak’ta son günlerde küçük yaşta çocuklara yönelik cinsel saldırı haberlerinin ardı arkası kesilmeden bir başka şok ortaya çıkıyor.
Alaplı'da 20 metre yüksekten beton zemine atlayarak intihar eden 22 yaşındaki Cengizhan Arı'nın ölümü sonrası şikayetçi olan ailesi çok ciddi iddiaları gündeme getirdi. Cengizhan Arı’nın iki kadın tarafından küçük yaşta çocuklarla çekilen seks kasetiyle tehdit edilerek 600 bin liralık senet imzaladığı için intihar ettiği ileri sürüldü.

13 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA 
UYUŞTURUCU VEREREK PAZARLADILAR

 
Olaylar Yakup Ç.’nin yaptığı paylaşımlar ile ortaya çıkmaya başladı. Yakup Ç, eski İlknur M’nin  5 yaşındaki erkek çocuğuyla gazinoya gittiğini ve sevgilisinin cinsel tacizde bulunmasına göz yumduğunu ifade etmişti.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay'dan istifa açıklaması! İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay'dan istifa açıklaması!

İlknur M. ve arkadaşı Çağla S’nin 13 yaşındaki bir kız çocuğuna uyuşturucu vererek seks yaptırdığı da iddialar arasındaydı.
Cengizhan Arı’nın ailesi İlknur M. ve Çağla S.’nin 3 ay önce askerden gelen Cengizhan Arı’yı uyuşturucuya alıştırarak torbacı olarak kullandıkları, küçük yaşta kız çocukları ile birlikte olduğu görüntüleri çekip şantaj yaptıklarını iddia etti.
İddialara göre bunalıma giren ve 600 bin liralık senet imzalattırılan 22 yaşındaki genç daha fazla dayanamayarak intihar etti.

BAŞKA GÖRÜTÜLER DE VAR
Bu iddiaların ardından Zonguldak’ta başka kişilerin kadınlarla veya küçük yaştaki kız çocukları ile birlikte olduğunu gösteren görüntülerin olma ihtimali yüksek bulunuyor.
Soruşturmayı derinleştiren polisin nelerle karşılaşacağı merak ediliyor.