SPOR

Kozlu ikinci hazırlık maçına çıkıyor

Abone Ol

Devrek Belediyespor’a ilk hazırlık maçında 1-0 mağlup olan Kozlu Belediyespor, ikinci hazırlık maçında yarın saat 16.00’da Kozlu ilçe Stadı’nda Sakarya temsilcisi Erenlerspor ile karşı karşıya gelecek.  

Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor, 2021-2022 futbol sezonu öncesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da hazırlık maçlarına da devam ediyor. 

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Adam Turan Altıntaş yönetiminde Kozlu İlçe Stadı’nda sürdüren Kozlu Belediyesporlu futbolcular, bu sabah yaptığı antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra üç grup hâlinde dar alanda pas çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Ayrıca İlk hazırlık maçında BAL temsilcilimiz Devrek Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Yeşil-Beyazlı ekip, yarın saat 16.00'da ikinci hazırlık maçını ise Kozlu İlçe Stadı’nda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sakarya temsilcisi Erenlerspor ile karşı karşıya gelecek.