Manisa'da 5-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Üniversiteler arası Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) adına yarışan Zonguldaklı Milli Atlet Doğukan Kilcioglu, 110m engel branşında  
Türkiye şampiyonu oldu. 
Üniversiteler arası Atletizm Türkiye Şampiyonu olan Milli Atlet Doğukan Kilcioğlu, hem BEÜ' yü hemde Zonguldak'ı gururlandırdı. 
Ayrıca Üniversiteler arası Atletizm Türkiye Şampiyonu olan Milli Atlet Doğukan Kilcioğlu, 30 Temmuz'da Çin'de düzenlenecek olan Dünya Üniversiteler arası Şampiyonası'nda BEÜ, Zonguldak ve Ülkemizi temsil edecek.
Doğukan Kilcioğlu'nun almış olduğu bu başarı nedeniyle gurur duyan Zonguldaklı Milli Atletizm Antrenörü Utku Duman sosyal medya hesabından  yaptığı açıklamada şu ifadere yer verdi: Üniversiteler Türkiye şampiyonuyuz.
5-7 Mayis Tarihlerinde Manisa'da düzenlenen Üniversiteler Atletizm Türkiye şampiyonasında 110m eng.de sporcum Doğukan Kilcioğlu  1. Olarak Bülent Ecevit Üniversitesini ve şehrimizi gururlandırdı. Desteklerinden dolayı rektörümüz İsmail Hakkı Özölçer 'e  Gençlik ve Spor İl müdürümüz Hakan Yüksel 'e ve BESYO Bölüm Başkanımız  Tevfik Cem Akalın a teşekkür ederiz."

Evren Atış için şok iddia! Çocuk tacizinden gözaltında! Evren Atış için şok iddia! Çocuk tacizinden gözaltında!