Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ULUSAL

Manisa’nın Soma ilçesinde, özel bir kömür maden ocağında yaşanan iş kazasında işçi Halit Gürpınar (41) hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Manisa’nın Soma İlçesi’nde çıkan tartışma sonucunda 22 yaşındaki Zonguldaklı Semih Değer hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Cumhur İttifakı'ndan yerel seçim açıklaması geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "30 büyükşehirin 28'inde AK Parti, 2'sinde ise MHP...

GÜNDEM

Zonguldak’ta 2 yıllık görevinin ardından Manisa’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Fahri Aktaş orada da herkesin sevgisini kazandı.

ASAYİŞ

İzmir'de polis memuru, sokakta karşılaştığı eski sevgilisi Elvin Özütaştan ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na tabancayla kurşun yağdırdı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün İzmir ve Manisa'da gerçekleştirilmesi planlanan mitingleri sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi.

SPOR

Üniversiteler arası Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda BEÜ adına yarışan Zonguldaklı Milli Atlet Doğukan Kilcioglu, 110m engel branşında  Türkiye şampiyonu oldu. 

GÜNDEM

Manisa’nın Soma ilçesinde özel sektöre ait yer altı maden ocağında meydana gelen karbonmonoksit gazı zehirlenmesi sonucu 1 maden işçisi hayatını...