Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gökçebey İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı. Tek listeyle girilen kongrede İlçe Başkanı Kenan Öztürk oldu.

Gerçekleşen kongreye; MHP Zonguldak İl Başkan Vekili Uğur Yalçın, Başkan Yardımcısı İlyas Altun, Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Devrek İlçe Başkanı Tanju Dökme, Sendika ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda partili katılım sağladı.

Genç başkan Kenan Öztürk  kongre öncesi yaptığı konuşmada: “Bugünkü kurultay sonrası da taze kanlarla bir kere daha güçlenecek ve yeni bir ivme kazanacağız. Delegelerimizin takdiri ile seçilecek yönetim görev süresi içinde seçimlere hazırlanacak, girdiği her seçimde ülkücüyü önceleyen, ittifak ruhuna sahip çıkan ve amacı Cumhur ittifakı adaylarını kazandırmak olan bir anlayış geliştirecektir.

Türk edebiyatının büyük ismi Ahmet Hamdi Tanpınar devam ederek değişmek ve değişirken devam etmekten bahseder. Biz de çıktığımız yolda devam ederken değişen bir yönetim olacağız. Aramızdan ayrılanlar olacak, aramıza yeni katılanlar olacak. Hem değişecek hem de devam edeceğiz. Değişmeyen: menzilimiz Kızıl elma olacak. Değişmeyen hem genelde hem yerelde iddialı duruşumuz, eğilmeyen başımız olacak.Bu vesile ile aramızdan ayrılan yöneticilerimize teşekkür ederken yeni katılacak olanlara ise hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu. 

Alkışlar Sarayspor'a...FİNALDELER! Alkışlar Sarayspor'a...FİNALDELER!

Tek listeyle gerçekleşen kongrede Kenan Öztürk İlçe Başkanı seçildi.

Editör: Kağan İslamoğlu