Kimseyi umursamadılar! Gelin-damat korku saçtı! Kimseyi umursamadılar! Gelin-damat korku saçtı!

Ak Parti’nin Bağkur ve SSK emeklilerine yaptığı son zamlara tepkiler devam ederken Cumhur ittifağı ortağı MHP’nin Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili emekliler için suyu bedava yaptıklarını açıkladı. Seçime giderken benzer uygulamanın Zonguldak’taki belediyelerde de alınıp alınmayacağı merak ediliyor.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili düzenlediği basın toplantısında, Karabük'te yaşayan emeklilere su tüketiminin bedavaya verilmesini kararlaştırdıklarını müjdeledi.
Karabük Belediyesi makamında basın ile bir araya gelen Belediye Başkanı Rafet Vergili, önemli açıklamalarda bulundu. 
Karabük Belediyesi olarak şehir içi ulaşımda 65 yaş üstü ücretsiz seyahatlerin devam edeceğini yineleyen Vergili, günümüz enflasyonun da maaşı yetersiz kalan emeklilerin, hükümetin yeni bir iyileştirme kararına kadar Karabük'te yaşayan emeklilerin su tüketimlerinin ücretsiz karşılanma kararı aldıklarını söyledi. 
Başkan Vergili; "Bir emeklinin 7 bin lira ile 10 bin lira arasında aldıkları para ile geçinmelerinin mümkün olmadığını bunu gözlemleyerek ve birkaç gün gerekli planlamalar ve hesaplamalar yaparak neticesinde emeklimize suyu ücretsiz kullandırma kararı aldık."

Editör: Bekir Ekici