Irmak ıslah projesi kapsamında Kanlı Irmak Caddesi trafiğe kapatılmış ve güçlendirme çalışması yapacak olan 1 adet sondaj ile 1 adet vinç cadde üzerine konuşlandırılmıştı.

Sondaj çalışmasına başlanamadı

Irmak ıslah çalışmasının en önemli ayağı olan sondaj çalışmasına başlanamadı. 2 gündür hiçbir şey yapamadan bekleyen sondaj makinası ve vinç Başkent Elektrik’in yeni döşediği elektrik hatlarını sökmesini bekliyor.

Başkent Elektrik tarafından 2 aydır süren çalışma sonrasında yer altına alınan elektrik nakil hatları şimdi komple sökülecek ve ırmak ıslah çalışması ancak bu şekilde başlayabilecek.

Cadde esnafı dertli

Enerji nakil hatlarının yer altına alınması çalışması nedeniyle yaklaşık 2 aydır kısmi olarak kapalı olan Kanlıırmak Caddesi esnafları şimdi de ırmak ıslah çalışması nedeniyle kapatılan yol nedeniyle dertli.

Orduyeri köprüsünden Hendekyanı caddesine kadar olan bölümde ticaret yapan esnaflar işlerinin %70 oranında azaldığını belirterek, yolların en azından çalışma olan bölümde kapalı olmasını istediler.

Zonguldak ve Bartın takımları birbirine girdi! Zonguldak ve Bartın takımları birbirine girdi!

Irmak ıslah projesi yaklaşık 10 ay sürecek olup, çalışmalar kanlı ırmak caddesinden gazhane burnuna kadar devam edecek. Başkent Elektrik firmasının yeni döşediği elektrik hatlarını sökümünün ardından çalışmalara başlanması bekleniyor. Bu süreçte iş güvenliği açısından tehlike oluşmaması için çalışma yapılacak olan caddelerin trafiğe kapatılacağı öğrenildi.

Editör: U. G.